Naujienos

Kreditai su bloga kredito istorija 2020-02-28

Prieš pradedant kalbėti apie kreditą su bloga istorija, pirmiausia reikia išsiaiškinti terminus „kredito istorija“ ir „bloga kredito istorija“ bei kaip jie susiformuoja.

Kas svarbiau: kreditas ar sutaupyti? 2020-02-28

Kasdien visuomenės informavimo priemonėse diskutuojama apie kreditus internetu ir netinkamą kreditorių mokumo vertinimą, o tai galimai sukuria potencialią grėsmę ekonomikai. Atsakingi pareigūnai išsako savo nuomonę ir įžvalgas apie kreditų išdavimo situaciją, tai žinomuose portaluose sukelia didžiulį visuomeninį rezonansą. 

Prieš pasiskolindamas perskaityk! 2020-02-28

Atsakingas skolinimas – kas tai? Trumpai sakant, to neįmanoma paaiškinti, todėl tolesnis tekstas, gali būti, padės Tau suprasti posakio atsakingas skolinimasis esmę.

Kreditas nedidelėms svajonėms įgyvendinti 2020-02-28

Bet kokiai nedidelei svajonei įgyvendinti nebūtinos didelės investicijos. Reikia tik trupučio, kad įprasta pilka diena taptų ypatinga Tau ir Tavo artimiesiems. Jei tu netaupai ir iš savo atlyginimo negali iškart atidėti pinigų svajonei įgyvendinti, Tu turi galimybę arba susitaupyti svajonei, arba į pagalbą pasitelkti kreditą.

Kreditas visiems ir bet kuriuo metu 2018-12-12

Ką daryti? Prireikė papildomų piniginių lėšų! Palygink ir pateik kredito paraišką. Gauk pinigus į savo banko sąskaitą.

Paskola23 – gauk iki 110% vertės 2018-12-04

Gauk pinigus, pasilik automobilį. Paskola užstatant automobilį (atgalinis lizingas) – tai puikus būdas gauti pinigus greitai ir ypač palankiomis sąlygomis.

Vivus.lt - patogi paskola! 2018-12-03

Vivus.lt teikia lanksčias paskolas nuo 100 EUR iki 5000 EUR, 3 - 48 mėnesių laikotarpiui. Paraišką paskolai gauti galima lengvai pateikti tiek internetu, tam yra sukurta Vivus.lt savitarna, tiek ir bet kuriame „Paypost“ klientų aptarnavimo skyriuje. Pinigai į kliento sąskaitą pervedami itin operatyviai, vos per 10 minučių.

Eurokreditas.lt - lengvina skolas! 2018-12-03

Pagrindinis mūsų tikslas – skubiai padėti išbristi iš susidariusių finansinių sunkumų. Nelauk kol skolos visai užsmaugs, refinansuok savo kreditus, kreipkis į mus – mes tau padėsime. Refinansuok savo turimus kreditus kur kas mažesnėmis palūkanomis. Refinansuodamas kreditus šiandien, rytoj galėsi gyventi ramiau.

Bobutespaskola - sutik šventes be rūpesčių! 2018-11-30

Bobutespaskola.lt suteikia paskolas ypač geromis sąlygomis - jokio užstato, pinigai tą pačią darbo dieną, akcijų kodai ir nuolaidos naujiems ir esamiems klientams!

Mokilizingas - nes man taip patogiau 2018-11-29

Kad ir kaip gerai planuotumėte savo finansus, kartais kiekvienam pasitaiko nenumatytų išlaidų. Tegul netikėtumai neišmuša iš vėžių – MOKILIZINGO paskola sukurta tam, kad Jums padėtų. Išsirinkite labiausiai tinkantį paskolos tipą.

Mogo - autolizingas, paskola už automobil, nuoma 2018-11-29

Mes siūlome lengvųjų automobilių ir kitų transporto priemonių įsigijimo sprendimus bei finansavimo paslaugas tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims. Mūsų tikslas - sukurti abipusiai naudingą bendradarbiavimą su mūsų klientais, ieškant ir siūlant jiems geriausias sąlygas bei atstovaujant juos visame automobilio įsigijimo procese.

Finbee paskolos kreditų refinansavimui 2018-11-28

Su tokia situacija susidūrusiems žmonėms „FinBee“ siūlo refinansavimo (perkreditavimo) paslaugą, kurios dėka žmogui pasiūloma refinansavimo paskola, sumažinanti palūkanų naštą ir/arba pratęsianti paskolos grąžinimo terminą.

TFBank SUMANI PASKOLA SUMANIEMS 2018-11-28

TF bank AB verslo modelis grindžiamas atsakingu skolinimu. Paskolos sprendimas priimamas atidžiai išanalizavus tiek vidinius, tiek išorinius informacijos šaltinius.

Smspinigai - greitasis kreditas internetu 2018-11-27

Jei Jūs pirmą kartą lankotės mūsų svetainėje arba anksčiau tiesiog nesinaudojote mūsų paslaugomis, norime Jus pradžiuginti – pirmas kreditas iki 3000 € iki 1 metų terminui visiškai nemokamai. Na, kas dar gali Jums tai pasiūlyti?

Momentcredit - VISIŠKAI NEMOKAMAI! 2018-11-22

Vieni pirmųjų Lietuvoje pradėjome teikti kreditus internetu bei pirmieji SMS žinute. Jau 10 metų tobuliname kreditų teikimo savitarnos sistemą, todėl gauti ir valdyti kreditą internetu itin paprasta. O be to, tokia ilgametė mūsų įmonės patirtis leido pasiekti ir kitų privalumų.